Klare for StreetMeet på Sortland

Klare for Streetmeet på Sortland

Daniel Karlsen Andreassen, Kristoffer Bjørkmo Ellingsen og Bjørnar Beddari gleder seg til Streetmeet på Sortland 16.mai. FOTO: RAGNAR STRAND

16. mai er det igjen klart for årets første arrangement for Vesterålens bilentusiaster. Streetmeet vil trekke mellom 600-800 deltakere og publikum.

Det er nesten blitt en tradisjon. Siden 2011 har det vært arrangert Streetmeet på Sortland. I år er det ikke noe unntak. 16. mai er det igjen klart for at alle bilinteresserte kan møtes på Streetmeet på Sortland, som finner sted ved siden av Vesterålen dekksenter. Med biler til utstilling og show med konkurranse er det fylt med underholdning og spenning for dagen.

Mer show

– Siden det er fjerde året på rad, hadde vi lyst til å gjøre litt mer ut av det. Vi vet jo selv at det samme hvert år kan bli kjedelig, så vi ønsker å prøve noe nytt, forteller Bjørnar Beddari, som er med å arrangere Streetmeet. I håp om at så mange som mulig skal ta del i opplevelsen, er det blitt gjort noen endringer i programmet.

– Blant annet er burneringen, som tidligere har vært plassert oppe ved veien, blitt flyttet ned til bakgården med større området for show og konkurranse, sier Beddari.

Tre forrykkende år

Tidligere har det vært godt oppmøte med bilentusiaster fra rundt hele Vesterålen. Ungdommer, eldre ungdom og voksne med barn, samles på området for å se på pimpa gatebiler, fine personbiler og veteraner som stilles opp.

– Det har vært noen gode år tidligere. I fjor møtte det opp rundt 600-800 personer. Det er allerede godt over 500 som har meldt seg med på Facebook, forteller Kristoffer Bjørkmo Ellingsen.

Frivillig

Få Facebooksiden til arrangørene kan folk kontakte dem for å melde seg som frivillig hjelper på arrangementet. Der vil folk også finne mer informasjon om show, mat og drikke, salg og lignende.

– Om noen har muligheten og tid til å hjelpe, setter vi stor pris på det, tilføyer Bjørkmo Ellingsen.

 

Original Tekst av: Vol.no

<